Welkom!

Welkom!
maart 9, 2018 Gaea
In blog

Voel je welkom!

Voel je welkom? Eenvoudige woordjes maar oh zo belangrijk van betekenis want heb jij dat niet? Dat als je ergens binnen komt je je meteen thuis voelt? Of dat je je juist niet fijn voelt, dat je iets voelt, iets bespeurt maar het 1,2,3 niet kan thuis brengen….Dat heet energie of luisteren naar je buikgevoel.
Je buikgevoel vertelt je wat je nodig hebt. Je hebt toch ook weleens dat je ergens wel weet dat het je niet lekker zit en je het dan toch doet….en wat later weet je; oh dat had ik toch niet moeten doen.

Je buikgevoel…..
Je buikgevoel heb je nodig.
Je buikgevoel, je luistert er naar.
Je buikgevoel, soms negeer je het.
Je buikgevoel, vergis je niet in de kracht hiervan.

Maar terugkomend op het welkom.
Je ergens prettig voelen of bij iemand is in het dagelijks leven al belangrijk maar nog belangrijker misschien wel bij mensen die je aan gaan raken of waar je mee moet praten, zoals een kapper, psycholoog, dokter, leraar of mijzelf…een masseur.
Ik merk het nog vaak tijdens mijn werk, mensen zien mij voor het eerst en dan moet je je voorstellen dat ze daar misschien al een hele speurtocht aan vooraf hebben gedaan via internet, social media of kennissenkring. En dan kiezen ze dus voor MIJ! Dat besef ik me wel hoor! Dat is en blijft bijzonder, mensen die zich letterlijk bloot geven en hun lichaam aan mijn handen vertrouwen. WAUW nu ik het schrijf, vind ik het helemaal bijzonder.

Welkom.
Warm welkom.
Je welkom voelen.
Elke keer wil ik dit jou, de klant, geven. Of je nou voor de eerste keer komt of al een paar keer bent geweest.

Deze week kwam er een klant voor het eerst. Via de telefoon hadden we gesproken en afgesproken wat voor behandeling de klant graag wilde.
En bedenk, voor mij is het ook elke keer best wel spannend. Ik ken jou niet, ik ken jouw lichaam nog niet, ik weet niet wat er speelt in je leven. En toch, is dat voor mij ook een mooi moment. Ik ga ook meteen op mijn buikgevoel af en nou moet ik zeggen dat ik echt alleen maar leuke klanten heb;-) maar wat ik wil aangeven, is dat het dus voor beide kanten geldt.

Maar goed, de klant stond aan de deur en door iets grappigs was het ijs gelijk gebroken.
Eenmaal zittend eerst even het intake-gesprek afgenomen en het gevoel was er, ook voor haar want ze wilde de ‘whole package’ haha…1,5 uur massage van top tot teen.
Dus aan de slag en wat fijn om dit te mogen geven, na een aantal minuten rustige hartslag en adem. Dat is de bedoeling, een soort klik, een soort vertrouwen…ik kan er geen andere woorden voor vinden maar ik denk dat je snapt wat ik bedoel.

Tegenwoordig zit iedereen wel op een social media platform, ik ook. Leuk, maar je geeft al gauw veel weg, iedereen zit te ‘neuzen’ in je leven en toch voelen we ons daar prettig bij. Want anders deden we het  niet.
En op deze platforms worden tegenwoordig dus vaak buikgevoelens op afgevuurd. Op teksten, wat iemand ‘liket’ en vooral op foto’s. Nou 1 ding hoop ik wel en dat is dat je via mijn foto JOUW buikgevoel laat spreken en dat ik jou snel mag ontmoeten in mijn praktijk!

Voel je welkom!

Liefs, Valerie

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*