Valerie

VALERIE

Als klein meisje voelde ik dat er meer was, dat ik me anders voelde als andere kinderen maar ik kon het niet uitleggen. Ik zat niet op dezelfde golflengte met ze. Vaak uitte zich dat in miscommunicatie of was ik zonder reden chagrijnig. Nu, jaren later, weet ik het. Ik voelde onbewust dingen aan. Ik voelde spanningen en ik heb een sterk intuïtie gevoel waar ik nu op durf voort te varen.
Dit is niet altijd zo geweest, ik durfde niet te luisteren naar dat gevoel. Ik leefde vanuit mijn hoofd. Leefde het leven zoals ‘het hoort’ en niet meer vanuit mijn hart.

De balans in mezelf was weg. Balans in mijn dagelijkse leven. Hier moest ik iets mee doen, dat wist ik. Ik wist dat niet alleen ik hier mee struggelde maar dat er meer vrouwen op deze aardbol liepen die zich voelden net als ik. Je wat verloren voelen door het altijd maar doorgaan, je laten leiden door je agenda, verplichtingen. Je buikgevoel niet meer horen en vooral vanuit je hoofd leven. Door te leren masseren kon ik mezelf herstellen en gelijk leren hoe ik andere vrouwen kon gaan helpen.

Alles klopt, het aanraken, jou laten ontspannen, de balans terugbrengen in dit drukke, hectische leven. Juist in je dagelijkse bezigheden moet je tijd voor jezelf vrijmaken. Geef jezelf en je lichaam tijd en rust zodat jij dit thuis en op je werk vast kunt houden en zodat JIJ en je partner, kinderen, collega's, vrienden etc. er gezelliger en gelukkiger op worden!

Dat is mijn doel! door jou een moment van rust te geven, jij weer in contact bent met jezelf en met je voeten op de grond staat.

Je bent welkom! Contact

Chat openen
Afspraak maken?