Valerie

VALERIE

Ik ben Valerie Roest en ik zal me even voorstellen.
Als klein meisje voelde ik dat er meer was, dat ik me anders voelde als andere kinderen maar ik kon het niet uitleggen. Ik zat niet op dezelfde golflengte met ze. Vaak uitte zich dat in miscommunicatie of was ik zonder reden chagrijnig. Nu, jaren later, weet ik het. Ik voelde onbewust dingen aan. Ik voelde spanningen en ik heb een sterk intuïtie gevoel waar ik nu op durf voort te varen.
Dit is niet altijd zo geweest, ik durfde niet te luisteren naar dat gevoel. Ik leefde vanuit mijn hoofd. Leefde het leven zoals ‘het hoort’ en niet meer vanuit mijn hart.

Daardoor kwam ik op een opleiding die ik niet wilde, in een baan wat me teveel energie kostte, een huwelijk dat ik niet wilde en was niet gelukkig.
Maar ik durfde! Ik durfde naar mijn buikgevoel te gaan luisteren. Er kwam een scheiding, ik verloor die baan en belandde in de WW. Toen dacht ik het is nu of nooit, ik ga masseren! Dit wilde ik namelijk 15 jaar geleden al en durfde toen niet.
Ik gaf me op voor de eerste opleiding en was meteen verkocht. Dit is het! Het voelde als thuiskomen, ik was inmiddels 37 maar nu had ik het gevonden. Daarna heb ik diverse cursussen gevolgd, mijn auto verkocht om dat geld te investeren in mijn eigen praktijk en ik heb die droom waar gemaakt.
Alles klopt, het aanraken, het laten ontspannen van klanten maar ook dat ik dat gevoel er mag laten zijn. Dat gevoel wat ik als klein meisje al voelde, energetisch. Door de energie tussen klant en mij te laten stromen, behandel ik de klant op mijn gevoel en kan ze soms niet alleen door fysieke aanraking helpen maar ook op het geestelijke vlak. Dit heeft vaak een mooie of emotionele uitwerking op de klant.

Mijn doel is om jou een moment van rust te geven, dat jij weer in contact bent met jezelf en met je voeten op de grond staat.

Je bent welkom!