Transformatieproces

Transformatieproces
november 14, 2019 massage GAEA by Valerie
In blog

Momenteel zit ik in een transformatieproces.
Ik voel het aan alles. Aan de sfeer, aan hoe ik me voel.
Maar ik kan mijn vinger er niet opleggen.

Beslissingen worden gemaakt, zoals het stoppen met het geven van klankbaden (Sounds by GAEA). Stoppen met de thalasso therapie (algen lichaamspakking).
En dat is niet 1, 2, 3….nee daar tob ik dan al wel een tijdje mee. Maar alleen IK kan die beslissingen maken.
Net zoals dat alleen IK voor mijn eigen geluk verantwoordelijk ben. Niet jij, niet mijn gezin, niet mijn buren of vrienden, alleen ik.

En met dat stukje zit ik zo te worstelen.
Ben ik gelukkig?
Wat voel ik nou?
Wat wil ik nou?

Sjeetje en dan die volle maan afgelopen week. Wat was ik onrustig zeg, niet stil kunnen zitten, slecht slapen, vol hoofd. Vaak zeg ik dan hardop STOP STOP, om mijn gedachten even te stoppen.
Mijn lichaam doet trouwens mee, moe, geen zin hebben in echt alles! en toch vooruit willen. Het gevoel van iets zeer spannends zodat je op het puntje van je stoel gaat zitten…..dat heeft mijn lichaam dus ook. Maar ik kom er niet bij! Resulteert in lichte frustratie.

Dit transformatieproces is niet alleen bij mij, kijk om je heen. De natuur natuurlijk, die gaat zo mooi met de seizoenen mee en past zich moeiteloos aan. Mijn kinderen bijvoorbeeld, van kind naar inmiddels jong volwassenen (tenminste dat denken ze haha). Manlief, altijd een vechter, hij heeft voor alles moeten knokken. Knokken om zichzelf te zijn, knokken om iets te bereiken. En nu valt er eindelijk rust over hem heen en weet hij gewoon niet wat hij daar mee aan moet. Mag hij dat toelaten? Hoe voelt dat dan? Wat gebeurt er daarna? etc.

Je voelt het in je omgeving misschien….veranderingen bij familie/vrienden, in je straat, woonplaats en misschien wel verder. Misschien voel je het in de lucht hangen> verandering, een shifting.
Ook al geloof je niet in “spiritualiteit”, of dat alles samenhangt, of dat alles energie is. En denk je: “jaja”.
Maar vervang dat eens door dat alles ‘houden van’ is en zeg ‘goedendag’ of lach eens tegen een vreemde op straat. Kijk maar eens wat JOU dat voor gevoel geeft. Dat is energie, energie tussen elkaar.

En dat is het, gewoon liefde, energie en rust. In mijn hoofd weet ik het wel, het loslaten en dan komt het….als de ene deur sluit gaat een andere open etc. Maar het is nu toch verdraaid lastig dat mijn hart even niet wil opschieten om mij te wijzen op wat er ligt te wachten….

massage waalwijk

Liefs, Valerie

P.S. graag lees ik jullie tips en voel jij een shifting?

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Chat openen
Afspraak maken?