thuiszitten

thuiszitten
maart 23, 2020 massage GAEA by Valerie
In blog

Lieve lieverds! Wat mis ik jullie in de praktijk!
Verplicht thuiszitten.
Wat een bizarre situatie, het lijkt wel een film! Maar het is echt lieve mensen, real life en we moeten er mee dealen.

Hoe gaat het met je?

Ik ben benieuwd hoe het met je gaat en met je gezin, je vrienden en familie.
Bij mij thuis is iedereen gezond gelukkig. Mijn praktijk is gesloten, de kinderen hebben online school en mijn moeder en zus zijn ook gezond.
Helaas moeten wij van dichtbij meemaken wat Corona doet. Een dierbare vriend ligt sinds vorige week in het ziekenhuis. Het ging zo slecht dat hij in slaap is gebracht en aan de beademing e.d. ligt, dit zal minimaal 2 weken duren. En hier in de buurt was het zo druk dat hij is overgebracht naar het noorden van het land. Waar geen bezoek mag komen. Wat verdrietig voor zijn gezin en ook zij zijn zich bewust en gaan niet naar buiten en er komt niemand binnen. Mijn gedachten zijn vooral bij hen. En het enige wat je wil doen, is er zijn en ze even vastpakken, die arm om hen heen slaan en juist dat kan nu niet! GEDACHTEN ZIJN KRACHTEN! Zo sturen wij in gedachten liefde en kracht.

Actief

Verder voel ik me elke dag anders.
Vorige week ging het eigenlijk wel goed en was ik heel actief. Ik heb veel aan yoga gedaan, gepoetst, gewandeld, ideeën uitgewerkt. Vanaf donderdag ging het minder, ik voelde me opgejaagd, wat angstig zeg maar. Toen besloot ik om maar 1x per dag het nieuws te luisteren en minder erover te lezen want je wordt alle kanten opgeslingerd. Ik probeer er ook het positieve van in te zien. Zo zie ik aan mezelf dat ik nu eindelijk mijn routine verander, meer mediteren, mijn huid (nog) beter verzorgen, de tijd nemen voor mezelf. Wat ik altijd uitdraag in mijn praktijk, aan jou, doe ik nou eindelijk eens zelf.
Thuis probeer ik er het beste van te maken, kook nieuwe receptjes, kijk een gezellige film met mijn gezin en pak eens extra wijntje.

Geen tips voor jou

Nou kan ik wel van alles schrijven wat jij zou moeten doen om je wat meer te ontspannen. Maar weet je, dat lukt me niet. Deze situatie is te extreem en ik krijg het niet op (het digitale) papier. Iedereen reageert anders in deze situatie. Jij voelt er misschien niet zoveel van of je werkt altijd al vanuit huis, of misschien ben jij wel bang of is er een naaste ziek. Wat moet je dan met tips?! Jij voelt nu zelf aan wat het beste is voor JOU en ik schrijf vanuit mijn ervaring wat dus nu het beste is voor MIJ.

Alleen

massage gaea waalwijk praktijk

Hier zie je mij alleen.
Maar ik ben niet alleen, ik voel me niet alleen. Ik voel heel veel van jou en mijn gezin en anderen en alles om me heen.
Voor jou hoop ik ook dat je je niet alleen voelt. Weet dat iedereen in hetzelfde schuitje zit en dat dit voorbij gaat.
Niet morgen, misschien niet over 2 weken maar het gaat voorbij!

Be safe, be healthy!

Liefs,
Valerie

P.S. je mag me altijd mailen om tips, vragen of als je je verhaal gewoon even kwijt wilt https://www.massagepraktijkgaea.nl/contact/.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Chat openen
Afspraak maken?