Sounds by Gaea

SOUNDS BY GAEA

Sounds is een klankbad. Je komt binnen en kiest een matje uit. We praten wat met elkaar en ik leg je uit wat ik ga doen. Jij mag lekker een uurtje liggen onder je deken en je mee laten nemen door diverse klanken naar ontspanning.
Even helemaal alleen zijn met jezelf. Niks aan je hoofd hebben.

Door deze klankhealing/ontspanning kom je weer in contact met jezelf, je voelt je wegzakken in de grond en je komt tot rust. Een zeer bijzondere ervaring die de dagen erna nog invloed heeft zoals beter slapen, rustiger ademhalen, je 'zen' voelen.

Hoe werkt het?

Er wordt gebruik gemaakt van diverse instrumenten, zoals klankschalen, rainsticks, sjamanendrum en nog meer.
Door klanken alleen of samen te laten klinken, raak je steeds meer ontspannen. Je zal je lichaam als het ware in de grond voelen zakken. Klanken trillen ver door. Ook als we ze niet meer horen, zijn ze er nog en trillen door je lichaam en dit heeft een ontspannende werking op jou. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water waardoor de trillingen goed en lang meegevoerd worden. Tot 24 uur na de sessie kunnen de trillingen nog in je lichaam zitten.

Sounds by Gaea vindt plaats in een intieme setting met maximaal 4 personen. Na Sounds drinken we gezamenlijk een kopje thee en praten we na.
Vind je het eng om met andere mensen dit te beleven, dan kan je ook een privé-sessie boeken. Voor jou alleen of met je partner, vrienden/vriendinnen of familie.
Trek makkelijke kleding aan, neem een dekentje en warme sokken mee.

Tarief is € 50,- voor 1 uur. Maximaal 4 personen.

Informatie en/of aanmelden