Reiki

REIKI

Reiki, je zal er vast al wel eens van gehoord hebben maar wat is het eigenlijk?
Reiki betekent letterlijk universele levensenergie. Rei is ‘geest’ of ‘ziel’ en ki is ‘energie’ of ‘levenskracht’.

Waar kan reiki bij helpen?

Dat is het volgende:
In principe overal bij! Voel je je lusteloos, moe, uitgeblust, gestresst, ziekelijk, chagrijnig, heb je last van pijn, angsten of PMS? Reiki-energie kan je hierbij helpen.

Hoe werkt het precies?

Je ligt gewoon aangekleed op tafel onder een deken en krijg je energie door d.m.v. het plaatsen van mijn handen op je lichaam. Het mooie is dat de energie zelf zijn weg zal vinden naar de plekken waar het nodig is. Dit kan zowel op fysiek als geestelijk/emotioneel vlak zijn.

Wat doet het met je?

Het ontspant vooral, het geeft je rust (ook in je hoofd!), je laat voor jou belemmerende emoties los, versterkt je levensenergie, brengt balans tussen geest en lichaam en verlicht pijn. Reiki helpt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het me rust heeft gebracht, ik ben geduldiger en liefdevoller naar mijn naasten. Mijn hormoonhuishouding is altijd nogal ingewikkeld geweest (bij de meeste vrouwen), maar door mezelf regelmatig reiki te geven, ben ik emotioneel stabieler geworden.

Praktische weetjes:

  • Reiki behandelingen zijn ook zeer geschikt voor kinderen. Zelf geef ik het mijn kinderen ook en ze vinden het fijn, rustgevend en vermindert bijvoorbeeld groeipijnen;
  • Trek voor een behandeling lekker makkelijke kleding aan en sta er voor open;
  • Een reiki behandeling is nooit een vervanging voor medische consulten/medicijnen maar altijd een aanvulling op reguliere/alternatieve therapieën.

 

Een behandeling duurt bij volwassenen circa een uur. Bij kinderen duurt een behandeling circa 30 minuten.

Reiki behandeling volwassenen vanaf 16 jaar 60 minuten € 50,-.
Reiki behandeling kinderen tot 16 jaar 20-30 minuten € 25,-.

Alle tarieven zijn incl. 21% BTW