Massages

MASSAGES

Rug/nek/schoudermassage

Heerlijke ontspannende massage waarbij met massageolie je spieren worden gekneed en eventuele knoopjes worden weg gemasseerd. Onderdeel van de klassieke Zweedse massage. Je lichaam ontspant, de doorbloeding wordt verbeterd en het voert vocht af. Dit houdt in dat deze vorm van massage tevens een sterk ontgiftende werking heeft op je lichaam.

Reacties van klanten:
"ik heb even alles los kunnen laten."
"heerlijk maandelijks momentje voor mezelf."
"heerlijk tot rust gekomen, dit ga ik vaker doen!"

30 minuten € 37,50

Lichaamsmassage

We beginnen met de rug/nek/schoudermassage. Daarna volgen benen/voeten. Deze massage zorgt voor een goede doorbloeding en energiedoorstroming. Een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

60 minuten € 65,-

In combinatie met hoofd- of voetenmassage

90 minuten € 87,50

Hoofdmassage/Indian head massage

Zeer ontspannende massage van je hoofd en gezicht. De massage begint met strijkingen over schouders en nek. Daarna volgt massage van je schedel en je gezicht. Het is een laagdrempelige massage waarbij je gewoon gekleed op tafel ligt. Door deze massage worden blokkades opgeheven. Het werkt door in het hele lichaam en kalmeert je lichaam en geest.

30 minuten € 37,50

Hotstone massage

Een lichaamsmassage gecombineerd met hete (basalt)stenen. Deze massage vindt zijn oorsprong in Hawaii. Traditionele genezers zetten al heel lang stenen therapeutisch in voor lichamelijk en geestelijk welzijn. De eilandbewoners ontdekten een zeer effectieve massage met gladde vulkanische stenen. Het masseren met verhitte stenen maakt de spieren los en ontspant ze, bevordert op aangename wijze de doorbloeding en de warmtehuishouding in jouw lichaam en brengt je lichaam en geest tot rust.

60 minuten € 65,-

Energetische voetenmassage (chakra)

Een heerlijke massage van voeten en onderbeen. Zeer ontspannende massage, vooral mentaal. Je ligt aangekleed op tafel en je hoeft even helemaal niks. Geniet van de aanraking en geur van de olie. Je onderbenen, voeten en tenen worden gemasseerd. Hierna masseer ik 7 reflexpunten op je voet aan. Deze corresponderen met 7 energiepunten in je lichaam van stuit tot kruin. Het maakt je bewuster van je gedachten en verbetert je energie, je levenslust.

Reactie van klanten:
"Jeetje, wat was dit ontspannend."
"Ik ben er openmindend ingegaan en wat was het heerlijk, mijn hoofd was stil."

60 minuten € 65,-

Klankschaalmassage

Bij een klankschaalmassage lig je aangekleed op de massagetafel onder een deken en worden diverse klankschalen op je lichaam geplaatst en aangeslagen. Dit geluid (de trillingen) wordt door je lichaam vervoerd. Dit komt omdat wij voor 70% uit water bestaan. Geluid heeft vaak een bepaalde uitwerking op ons lichaam; het bezorgt je kippenvel of een prettig of onprettig gevoel.
Een klankschaal massage werkt op alle niveaus:
Lichamelijk/emotioneel/mentaal/spiritueel.
Je voelt je energie weer stromen dmv tintelingen, je voelt je erna echt heel ontspannen.

Reacties van klanten:
"ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld."
"ik voelde me al snel wegzakken, of ik 'in de grond' zakte, heerlijk ontspannen gevoel."
"mijn armen en lichaam voelden al snel zwaarder, zo'n fijn gevoel, ik hoefde even helemaal niks."

30 minuten € 37,50

60 minuten € 65,-

Bij Gaea kan je ook terecht voor gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen:

Gezichtsbehandeling

Wil je jezelf en je huid eens goed verwennen? Ga dan voor het Akiko ritueel by GAEA.
Akiko staat voor bescherming bij regen, wind en kou en mentaal gezien bij verdriet, inwendige kou en het gevoel weggeblazen te worden door de hedendaagse hectiek. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van reiniging, warme kruidenstempels, penselenmassage en massage van gezicht en hoofd. Je voelt je na afloop verfrist, ontspannen en je gaat met een blos de deur uit!

Totale duur circa 60 minuten € 47,50

Algenpakking (thalasso therapie)

Algen worden ook wel het groene goud uit de zee genoemd. Mooie benaming want wat zijn ze goed voor je!
Een algenpakking is heilzaam bij spier/gewrichtsklachten, huidklachten en stress.
Algen zijn rijk aan vitaminen (B,C,E), mineralen (o.a. jodium, chroom, zink, ijzer), anti-oxidanten (beschermen je huid) en proteïnen (voor behoud van spierweefsel).
De warme algenpasta wordt op je lichaam aangebracht waarna je wordt ingepakt met cellofaan, daarover een handdoek en deken. Door de warmte zetten je poriën open waardoor de algen goed hun werk kunnen doen. Je blijft zo 20 minuten lekker liggen, daarna wordt de pasta met warme kompressen van je lichaam gehaald.
Deze behandeling zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen, heeft een hydraterende werking en is effectief voor de bloedsomloop.
Algen hebben een sterk ontgiftende werking waardoor ze het weefsel sneller kunnen zuiveren van gif en afvalstoffen. Het heeft een positieve werking bij o.a. reuma, artrose, psoriasis, eczeem en aandoeningen aan de luchtwegen en het is een goede ondersteuning bij afslanken. Naast de gunstige werking op het lichaam, heeft deze behandeling ook een ontspannen effect.

rug/schouders € 27,50

rug/schouders/benen € 37,50

ACTIE! rugmassage gecombineerd met algenpakking rug € 47,50

Alle hiervoor genoemde tarieven zijn incl. 21% BTW

Voor alle massages geldt dat ze ontspannend zijn, stress verminderen, afvalstoffen afvoeren, je energie laten stromen en je lichaam in een betere conditie brengen. Er wordt gebruik gemaakt van warme bio massage olie met als basis jojoba en amandel, gemengd met diverse plantensoorten en/of kruiden.