Massages

Rug/nek/schoudermassage

Heerlijke ontspannende massage waarbij met behulp van massageolie spieren worden gekneed en eventuele knoopjes worden weg gemasseerd. Onderdeel van de klassieke Zweedse massage.
Het lichaam ontspant, de doorbloeding wordt verbeterd en het voert vocht af.
Dit houdt in dat deze vorm van massage tevens een sterk ontgiftende werking heeft op het lichaam.

30 minuten € 37,50

Lichaamsmassage

We beginnen met de rug/nek/schoudermassage. Daarna volgen armen/handen en benen/voeten. Deze massage zorgt voor een goede doorbloeding en energiedoorstroming. Een aanrader om even helemaal tot rust te komen.

60 minuten € 65,-

In combinatie met hoofd- of voetenmassage

90 minuten € 87,50

Hoofdmassage/Indian head massage

Zeer ontspannende massage van je hoofd en gelaat. De massage begint met strijkingen over schouders en nek. Daarna volgt massage van je schedel en je gezicht.
Het is een laagdrempelige massage waarbij je gewoon gekleed op de tafel of stoel plaats neemt.
Door deze massage worden blokkades opgeheven. Het werkt door in het hele lichaam en kalmeert lichaam en geest.

30 minuten € 37,50

Hotstone massage

Een lichaamsmassage gecombineerd met hete (basalt)stenen. Deze massage vindt zijn oorsprong in Hawaii. Traditionele genezers zetten al heel lang stenen therapeutisch in voor lichamelijk en geestelijk welzijn. De eilandbewoners ontdekten een zeer effectieve massage met gladde vulkanische stenen. Het masseren met verhitte stenen maakt de spieren los en ontspant ze, bevordert op aangename wijze de doorbloeding en de warmtehuishouding in het lichaam en brengt lichaam en geest tot rust.

60 minuten € 65,-

Chakra voetenmassage

Een heerlijke massage van voeten en onderbeen.
Zeer ontspannende massage, vooral mentaal. Je ligt aangekleed op tafel en je hoeft even helemaal niks. Geniet van de aanraking en geur van de olie.
Massage van het onderbeen, voet en tenen.

Deze massage begint met de voetenmassage.
Hierna volgt het aanraken van de 7 hoofdchakra reflexpunten op de voeten.
De 7 hoofdchakra's zijn energiewielen in ons lichaam. Het zijn geen stoffelijke dingen, je kan ze niet vasthouden net als gevoelens of gedachten. Het kan zijn dat een chakra is geblokkeerd of juist te ver open staat. Door het masseren en stimuleren van de reflexpunten op de voeten wordt een impuls aan de betreffende chakra gegeven.
Deze massage is het bewust maken van de levensenergie om beter te kunnen functioneren.

60 minuten € 65,-

Klankschaal massage

Bij een klankschaal massage lig je aangekleed op de massagetafel. De klankschaal wordt aangeslagen met een slagstok. De klankschaal kan ook op je lichaam geplaatst worden.
Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Hierdoor worden trillingen – geluid – door ons lichaam geleid. Het geluid horen wij maar de trilling voelen wij. Geluid laat zich niet tegenhouden, dit gaat door je huid, je botten/gewrichten en het laat je energie stromen. Geluid heeft vaak een bepaalde uitwerking op ons lichaam; het bezorgt je kippenvel of een prettig of onprettig gevoel. Daarnaast kunnen bepaalde klanken en geluiden gevoelens, beelden en herinneringen oproepen. Hierdoor kunnen deze gevoelens loskomen.
Een klankschaal massage werkt op alle niveaus:
Lichamelijk/emotioneel/metaal/spiritueel.

30 minuten € 37,50

60 minuten € 65,-

Voor alle massages geldt dat ze ontspannend zijn, stress verminderen, afvalstoffen afvoeren, je energie laten stromen en je lichaam in een betere conditie brengen.
Er wordt gebruik gemaakt van warme bio massage olie met als basis jojoba en amandel, gemengd met diverse plantensoorten en/of kruiden.

Bij Gaea kan je ook terecht voor gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen:

Akiko ritueel

Wil je jezelf en je huid eens goed verwennen? Ga dan voor het Akiko ritueel by GAEA.
Akiko staat voor bescherming bij regen, wind en kou en mentaal gezien bij verdriet, inwendige kou en het gevoel weggeblazen te worden door de hedendaagse hectiek.
Er worden verschillende elementen gebruikt in deze behandeling.
Zoals algenpakking op de buik, reiniging, warme kruidenstempels, penselenmassage, massage van gezicht en hoofd, afsluitend met een heerlijke dagcrème om je de rest van de dag te beschermen.

Totale duur circa 60 minuten € 47,50

Algenpakking (thalasso therapie)

Algen worden ook wel het groene goud uit de zee genoemd. Mooie benaming want wat zijn ze goed voor je!
Een algenpakking is heilzaam bij spier/gewrichtsklachten, huidklachten en stress.
Algen zijn rijk aan vitaminen (B,C,E), mineralen (o.a. jodium, chroom, zink, ijzer), anti-oxidanten (beschermen je huid) en proteïnen (voor behoud van spierweefsel).
De warme algenpasta wordt op je lichaam aangebracht waarna je wordt ingepakt met cellofaan, daarover een handdoek en deken. Door de warmte zetten je poriën open waardoor de algen goed hun werk kunnen doen. Je blijft zo 20 minuten lekker liggen, daarna wordt de pasta met warme kompressen van je lichaam gehaald.
Deze behandeling zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen, heeft een hydraterende werking en is effectief voor de bloedsomloop.
Algen hebben een sterk ontgiftende werking waardoor ze het weefsel sneller kunnen zuiveren van gif en afvalstoffen. Het heeft een positieve werking bij o.a. reuma, artrose, psoriasis, eczeem en aandoeningen aan de luchtwegen en het is een goede ondersteuning bij afslanken. Naast de gunstige werking op het lichaam, heeft deze behandeling ook een ontspannen effect.

rug/schouders € 27,50

rug/schouders/benen € 37,50

ACTIE! rugmassage gecombineerd met algenpakking rug € 47,50

Alle hiervoor genoemde tarieven zijn incl. 21% BTW