Groeien als onderneemster

Groeien als onderneemster
oktober 10, 2015 Gaea

Poeheee, wat leer je toch veel als je onderneemster bent.
Dat ik een eigen praktijk wilde, was duidelijk maar dan moet je het ook nog doen! Dat zijn toch wel 2 heel verschillende dingen. Zeker in mijn beroep, ik wil mensen helpen, rust geven en laten ontspannen maar daarnaast moet ik dus ook nog zakelijk zijn en dat gaat me nog niet helemaal goed af. Elke dag leer ik weer wat meer en dat is een proces.

Afgelopen 2 weken druk geweest met de workshop handmassage die ik mag geven op de dag van de mantelzorg. Volgende week is de eerste massagezondag. Afgelopen dinsdag is mijn eerste e-zine eruit gegaan. Wauw, wat gaaf om te doen. In deze e-zine deel ik zaken die spelen rond massages en zaken die mij daarnaast persoonlijk bezig houden zoals bijvoorbeeld gezonde voeding en daarmee hoop ik jullie te inspireren. In de e-zine staat ook elke keer een actie centraal die te maken heeft met het thema wat ik bespreek. Deze acties zijn alleen voor mijn e-zine abonnees en worden dus niet op een ander platform aangeboden.
Heel spannend maar wat heb ik al leuke reacties mogen ontvangen, te gek! Dank jullie wel! Wil jij ook mijn e-zine ontvangen, meld je dan aan op info@massagepraktijkgaea.nl

Hiernaast ben ik ook nog aan een 6-weekse training begonnen. Een training puur voor mezelf en ook om zakelijk wat meer inzichten te krijgen. Het voelt goed maar vergt meer energie dan ik dacht. Jeetje, wat gaan we diep gelijk al de eerste week en een berg huiswerk! Maar zo goed om mezelf tegen te komen in dit stukje van onderneemster zijn.

Bijgaand plaatje inspireert mij enorm, moge het jullie ook inspireren.

Fijn weekend lieve mensen,
Valeriedream

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*