Ervaringen

Ervaringen

Ervaring van Marjon:

Ik neem altijd de 60 minuten lichaamsmassage, puur als ontspanningstijd voor mezelf. Ik ga ook altijd al vroeg zodat ik helemaal klaar ben voor de dag, ik voel energiek maar toch ontspannen.

Ervaring van Simone:

Deze keer had ik de rugmassage, andere keren heb ik de 90 minuten massage. Heerlijk van top tot teen. Aangezien mijn schouders zo vast zitten en ik last van hoofdpijn heb, kom ik op aanraden van Valerie om de week voor de rugmassage. Ik voel me losser en de hoofdpijn verdwijnt. Daarna voel ik me prettig en als herboren.

Ervaring van Marjolein:

Door de spanning die ik in mijn rug ervaar, geef ik mezelf regelmatig een rugmassage. Tijdens de massage voel ik al dat ik het nodig had. Het voelt het gelijk soepeler en heb ik een gevoel van verbetering.
Daarna voel ik me relaxter en heb ik het gevoel dat er iets in beweging is gekomen.

Ervaring van Monique:

Meestal maak ik een afspraak voor gelijk 90 min. Gelijk van top tot teen omdat ik het zo nodig heb om mijn hoofd leeg te maken in mijn drukke bestaan. Het geeft me totale ontspanning en een leeg hoofd! "Daarna voel ik me heerlijk, fantastisch, relaxed. Thankxxx lieve Valerie".

Ervaring van Kimberley:

Momenteel heb ik teveel hooi op mijn vork en moest nu echt even aan mezelf denken. Dus massage geboekt bij Valerie, puur voor de ontspanning. En wat heeft het me een gevoel van rust gegeven, ik voel me 'rozig', ontspannen. "Wat masseer jij ontspannen Valerie, de rust, de warme aandacht en zorg, zorgt ervoor dat je gewoon even mag zijn!"

Ervaring van Elise:

Van mijn vriend kreeg ik een massage als cadeau. Het was echt een verrassing, een uurtje voor de afspraak hoorde ik het pas! En wat een cadeau zeg. Ik ben heerlijk tot rust gekomen en ga dit zeker vaker doen!

Ervaring van Britt:

Elke maand ga ik naar Valerie, het meeste voor de rugmassage maar soms ook de lichaamsmassage, een reiki-behandeling of voetenmassage. Het is echt een momentje voor mezelf. Mijn spieren worden losser en ik voel me daarna heerlijk ZEN en ontspannen.

Ervaring van Chantal:

Ik heb me laten masseren bij Valerie omdat ik stress ervaar en dat gaat vastzitten in mijn schouders. De massage heeft me veel ontspanning gegeven en ik heb alles los kunnen laten. Ik voel me nu ontspannen en uitgerust.

Ervaring van Tessa:

Elke maand kom ik bij Valerie voor een ontspanningsmassage van mijn rug. Het maakt mijn spieren los en geeft me een prettig gevoel van ontspanning. Ik voel me na een massage relaxed en ook opgeladen.

Ervaring van Anoniem:

YES, vanavond staat er weer een afspraak voor een fijne massage van Valerie, wat een heerlijk vooruitzicht!
Een massage van Valerie is echt een weldaad voor je lichaam EN geest. Dat mijn bovenlichaam helemaal bloot moest was voor mij wel een dingetje. Valerie heeft me daarin op mijn gemak gesteld en laat me hier erg in mijn waarde. Dat waardeer ik zeer en maakt dat ik me ook helemaal kan ontspannen gedurende de massage. Daarnaast is Valerie altijd belangstellend, open en weet op de juiste momenten een fijne stilte te creëren. Kortom een topper!

Ervaring van Hélène:

Eens in de zoveel tijd gun ik mezelf een massage.
Omdat ik het een heerlijk cadeau vind voor mezelf, maar toch ook noodzakelijk.
Het is heerlijk om de vastzittende bovenrug los te laten masseren.
Er zelf niets voor te hoeven doen, zoals wel met sporten of yoga het geval is.
Alleen maar te liggen en te genieten in een heerlijk ruimte met een gepast muziekje op de achtergrond.
Echt even tijd voor mezelf.

Na overleg en uit ervaring kent Valerie mijn aandachtsgebieden. Gelukkig weet ze die de juiste behandeling te geven.
Na de behandeling voel ik me heerlijk , uitgerust en ontspannen . Alles voelt weer soepel en ik kan er weer een tijdje tegenaan.

Ervaring van Fréderique:

Een tijd geleden heb ik een heerlijke massage mogen ontvangen van Valerie bij Gaea.
Mijn dagen zijn vaak hectisch en zo nu en dan begint mijn lichaam te snakken naar ontspanning, naar iets wat meer doet dan even een avondje op de bank.
Via via kwam ik bij Gaea terecht en ik kan zeggen dat ik me na de behandeling echt lekker ontspannen voelde, zowel lichaam als geest!

Valerie weet goed de meest gespannen plekken te vinden en los te maken, het gebruik van warme oliën, de zachte relaxte muziek en de manier van masseren tijdens de ontspanningsmassage deden me echt goed en is zeker voor herhaling vatbaar!

Ervaring van Femke:

Kort geleden maakte ik een afspraak bij praktijk Gaea. Ik had al een tijdje last van wat drukte en spanningen wegens afronding van mijn studie in combinatie met mijn werk en gezin. Dat sloeg uiteindelijk op mijn lichaam en ik kreeg een wat stijve nek en schouderpartij. Dat ging ook geregeld over in hoofdpijn. Voor mij een bekende plek waar spanningen tot uiting komen. Deze keer wilde ik er eens goed aandacht aan besteden middels een professional. Nou dat is gelukt.

Na een fijn gesprekje over mijn (medische) verleden ben ik heerlijk gaan liggen op de massagetafel. Doordat er een rustgevend muziekje op stond en het er heerlijk rook naar oliën, kon ik me prima ontspannen. De massage was heerlijk. Wat een verschil met een huis, tuin- en keuken massage. Na de massage gaf Valerie aan dat het echt nodig was omdat het allemaal goed vast zat. Dat voelde ik wel, maar het was zeker niet pijnlijk. Ze vertelde ook dat ik er rekening mee moest houden dat ik de volgende dag wat extra last zou kunnen hebben, maar dat viel reuze mee. Het voelde juist meer open en rustig. Op advies van Valerie hebben we een vervolg afspraak gemaakt voor drie weken later. Nou dat is geen straf. Ik heb er nu al weer zin in!

Ramona:

Soms vergeet ik het weleens, hoe ik me als 'herboren'voel als ik bij Valerie ben geweest voor een heerlijke massage.
Soms vergeet ik het weleens, mezelf een moment van totale ontspanning te gunnen.
Soms vergeet ik het weleens, dat je bij Valerie puur jezelf mag en kunt zijn, zonder enkele schroom en zonder enkele schaamte.
Soms vergeet ik het weleens, dat ik mag zijn wie ik ben.

Chat openen
Afspraak maken?